Sziasztok!

Ezúttal a próbaidős tagunk (igen, van ilyen is!) videóját tesszük ki, amit én, PCVeterán fogom kiértékelni. Előre is elnézést a Rossz PC Juniorosoktól, Theoéktól, hogy az ő módszerüket használom az értékelésre.

Bevallom, először erősen kételkedtem benned, de abszolút korrekt videót dobtál össze így elsőre. Persze hibák vannak, amik kijavításra várnak:

Hibák:
- Nem volt nagyon összeszedett a kommented. Máskor csinálj egy vázlatpapírt magadnak és az alapján próbáld elmondani a monológodat.
- Az elején volt az a sötét kép... azt máskor próbáld kijavítani, legközelebb ne legyen
- Próbálj kis életet vinni ebbe az egészbe, egy kis zene, néhány akciós kép a játékból, stb. Dobd fel valamivel!
 

A többi úgyahogy rendben volt, ezeket a hibákat próbáld kijavítani. Az irány megvan és várjuk a következő videódat, amit valószínűleg már Prey fog kielemezni. Csak így tovább!

Gamefighters

PCVeterán
 

A bejegyzés trackback címe:

https://gamefighters.blog.hu/api/trackback/id/tr523385874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Je m'appelle Théo · http://www.theosblog.blog.hu 2011.11.27. 11:19:10

srácok, ezt nem akarjátok beküldeni a Juniorokra?

PCVeterán · http://pcveteran.blog.hu/ 2011.11.30. 22:15:37

@Je m'appelle Théo: Doh! Elfelejtettem, már mindegy, majd a következő videóját beküldöm. Már készülök a karácsonyi játékokra! :D

Je m'appelle Théo · http://www.theosblog.blog.hu 2011.12.03. 12:00:55

@PCVeterán: akár még ezt is beküldhetitek :D am örülök, hogy van lelkesedés a játékra :D mellesleg....linkcserében benne vagytok?

PCVeterán · http://pcveteran.blog.hu/ 2011.12.03. 17:14:05

@Je m'appelle Théo: Persze :) Ha elmondanád mi az a linkcsere, mert nem vagyok járatos az ilyen dolgokban :D
süti beállítások módosítása