"Az én zeném" - RockerLaLee

2011.12.25. 10:30

 

LaLeet azt hiszem nem kell bemutatnom. Videós, blogger, vízipipás és rocker(?).

Lalee's blog

 

Katt a továbbra és mindent megtudtok!

 

 

Először is köszönöm, hogy időt szakítasz rám, LaLee.

1. Mi a kedvenc zenei stílusod, műfajod?
Majdnem minden stílusban vagy műfajban meghallgatom az igényesebbet, legyen az akár pop, rock vagy akár elektronikus. Ha egy stílust kellene kiemelnem, akkor az a progresszív rock / metal lenne. Ezt a műfajt tartom a modernkori költészet csúcsának, mind zeneileg, mind tartalmilag tökéletes művekkel.

2. Legkedveltebb együttes?
Nincs állandó toplistám, ha lenne, akkor havonta vagy akár hetente változna az meg úgy nem az igazi. Azonban vannak olyan időtlen klasszikusok és annyira epikus zenekarok / zenészek, akiknek a műveit gondolkodás nélkül magammal vinném egy lakatlan szigetre :) Ilyen pl. Jimi Hendrix, a TOOL, a RiSHLOO, a Fair To Midland vagy akár a Linkin Park is.

3. Voltál valaha élő koncerten?
Életemben először 2006 telén voltam koncerten, mégpedig egy Depresszió "Az Ébredés Útján" turné békéscsabai állomásán. Abban az időben nem nagyon jártam ilyen helyekre, talán a következő nagyobb dobás a 2008-as VOLT fesztiválon fellépő The Offspring volt, de ez elég nagy csalódás volt részemről. Az utóbbi időben azonban (2010 közepétől) egyre sűrűbben járok koncertekre, legyen akár Szegeden vagy Budapesten és szerencsére mondhatom, hogy jobbnál jobb élményekkel gazdagodom :)

4. Régebben volt olyan "korszakod" amikor teljesen másmilyen zenéket hallgattál, mint most?
Hál'Istennek a szüleim már egész kis korom óta jó zenét hallgattattak velem. 3 évesen már szólt a hifiből a Queen, Led Zeppelin meg AC/DC. Olyan 13-15 éves koromig azt hallgattam, ami ment a rádióban, tévében  meg akkoriban sláger volt: Sum 41, Papa Roach, Linkin Park, Limp Bizkit, stb.. Ezek mellett ekkoriban érdekelt még az elektronikus zene is, pl. Scooter-t imádtam nagyon. Mostanra ezt a korai "csak a rock, csak a metál" korszakot kinőttem úgy érzem és bár a fő irányvonalam még mindig a metál felé hajlik, manapság már meghallgatom az igényesebb trance vagy dubstep számokat is.

5. Kedvenc zeneszámod?
Ha a kedvenc együtteseim hetente, havonta változnak, akkor a kedvenc dalok kb. kétnaponta. Két hatalmas kedvencem az Iron Maiden énekesének, Bruce Dickinsonnak a 'Tears Of The Dragon"-ja, ill. Jimi Hendrix Bob Dylan átdolgozása az "All Along The Watchtower), de hogy progresszívet is említsek a RiSHLOO - Shades, Downhill vagy Keyhole In The Sky c. dalaitól is kiráz a hideg. Van még, de sorolhatnám holnapig őket.. :D

BÓNUSZ: Mennyire mutatod ki az embereknek, hogy rocker vagy?
Kevésbé mint régen. Nem arról van szó, hogy teljesen eldobtam a bakancsot vagy a régi pulcsikat, sőt a hajlevágást sem tervezem, csupán úgy érzem, hogy ennyi idősen már kicsit komolyabb megjelenésűnek kell lennem. Ez persze nyáron nem szokott sikerülni, és akkor elő is kerül a szimatszatyor meg a katonai hátizsák. :)

Köszönöm szépen.

A bejegyzés trackback címe:

https://gamefighters.blog.hu/api/trackback/id/tr593494571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mick Kramer · www.youmustread.blog.hu 2012.01.11. 17:16:51

:) ugyan így vagyok vele, mint Lalee. Annyi a különbség, hogy levágattam a hajam, mert szarul állt :D
süti beállítások módosítása