"Az én zeném" - Killah

2012.01.06. 18:58

Killah egy kicsit zűrös, bolond ember. :D
Blogján vezeti játékbemutató sorozatát illetve az EBSZL (Elmebetegek Szabadlábon) című Garry's mod videóit. De vajon a zenével hogy áll?

Killah ökörségei

 

Vágjunk is bele!

1. Mi a kedvenc zenei stílusod, műfajod?
Eléggé terebélyes az érdeklődési köröm ilyen téren. Mármint persze egyértelmű , hogy a The Devil Wears Prada-ra őrülten csápolok, de van hogy inkább valami lassabbat hallgatnék. Ha Normális választ akarok adni akkor: Rock, Metál és azok alfajai körül.

2. Legkedveltebb együttes?
Megint az jön, hogy itt szerintem úgy sorolhatnám őket ahogy jönnek a Winamp lejátszási listámban egymás után. Mármint nem tudnék dönteni köztük, nem tudnék egyet sem kiemelni. Nem hiszek abban az élet filozófiában hogy mindig van egy kiemelkedő, "kedvenc".

3. Voltál valaha élő koncerten?
Hát ez egy fájó része az eddigi életemnek hogy nem... Volt már, hogy majdnem összejött hogy eljussak egy Depresszió - Alvin Turnéra, de hát sajnos a pénzügyeim közbe szóltak.

4. Régebben volt olyan "korszakod" amikor teljesen másmilyen zenéket hallgattál, mint most?
Mielőtt meglett a számítógépem. Akkoriban Mainstream rádió zenéket hallgattam. Ez olyan vagy 10 éves koromig tartott kábé. Meg akkoriban még a fiatalabb bátyám rap orientált volt, és az ő szerzeményeit hallgattuk még kazettán.

5. Kedvenc zeneszámod?
A kedvenc zeneszám számomra egy olyan fogalom ami rengeteg mindentől függ, így rengeteg variánsa van. Mármint lehet hogy most azt mondom X de 2 perc múlva már azt mondom hogy Y a kedvencem. Szóval megint csak a 2. kérdésre való választ tudom adni. "Nem hiszek abban az élet filozófiában hogy mindig van egy kiemelkedő, "kedvenc".

BÓNUSZ: Na most komolyan a Ding Dong Song bejön neked? :D
Persze. A Gyorsított verziók, és a régebben talált metál feldolgozás teljesen megfelel az ízlésemnek.

Köszi szépen.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://gamefighters.blog.hu/api/trackback/id/tr863524956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása