Anomaly Warzone Earth

2012.02.26. 11:55

Ezt a játékot a C&C hez tudnám hasonlítani ám egyáltalán nem olyan jó. A legelső single kampány elképesztő unalmas és sokan nem is fogják tovább csinálni. A legelső küldetés annyiból áll hogy meg kell adnunk egy útvonalat ahol át kell kísérnünk egy csapat járművet (akik természetesen segg lassúak). Igen ám de az ellenség az út közepére le szokott dobálni ilyen pacákat amiket hát jobb kikerülni... Ilyenkor vissza kell mennünk a "tervező pulthoz" és újra csinálni az útvonalat és ez nagyon monoton, unalmas és idegesítő. Multiban valamivel érdekesebb ám ha csak nem vagyunk legalább öten, nem lesz valami élvezetes. A játék egy próbát meg ér de a műfaj kedvelőinek inkább ajánlanám a Red Alertet. Köszönöm a figyelmet!

Na emberek!

2012.02.25. 12:34

 Na emberek! Mostanában elég kihalt ez a blog. Ennek több oka van: 1. sok tagnak gondja van a gépével és emiatt nem tud bemutatót csinálni.

2. csipke bokor vessző

3. Lusták vagyunk posztolni

 

Remélhetőleg a lustaságon változtatunk ;)

Szerző: Prey

1 komment

Super MNC

2012.01.31. 14:03

Gamefighters terv!

2012.01.30. 22:20

 Sziasztok!

 

Sokat gondolkodtam, hogy melyik legyen az első játék, amit bemutassak e csoporton belül. Végül az egyik eredeti és egyben kevésbé híres játékomat választottam, az Elven Legacy-t. Aki szereti a Heores: Might & Magic szériát, az biztosan otthon fogja érezni magát az 1C Company világában. A bemutató 2 héten belül várható. Ezzel a munkával szeretném jelezni a csoport tagjainak, hogy bár a Minecraftom technikai okok miatt nem működik, így nem tudunk közösen építkezni, mégis szeretnék számukra új, ismeretlen és stílusteremtő játékokat bemutatni.

MineCraft csoportkép

2012.01.29. 20:02

foki999, Prey, Krisztián "Crash" (Los Gauchos)

 2012-01-30_17.43.30.png

Még egy új ember ! :)

2012.01.29. 19:59

Sziasztok én Crash vagyok és én elég régóta videózok de ez viszont már az új csatornám szóval tessék SUB-olni :)

www.youtube.com/thekrisztian45

Sziasztok, DMNemo vagyok!

2012.01.29. 16:01

Először is köszönöm szépen a meghívást! :) Megtisztelő, hogy e csoport keretében folytathatom videókészítést. Na de hadd mutatkozzak be: Nemonak hívnak a pajtásaim, több mint 12 éve gyűjtök sárkányirányítós játékokat, emellett gitározom és különféle fantasy-, rpg és kalandjátékokat tanulmányozok. A közeljövőben újságírással szeretnék foglalkozni, ezért bővítem a tudásomat a számítógépes játékok terén. Az FPS-ekben közel sem vagyok jártas, de a Painkiller és a Black a kedvenceim közé tartozik. Ha szeretnél többet tudni a munkásságomról, nézz körbe a csatornámon és a blogomon. :)

www.youtube.com/dmnemo 

www.dmnemo.blog.hu

Változások

2012.01.28. 21:41

A Gamefightersnél nyomós változásokat kell tennünk, ilyen például az új YouTube channel létrehozása: https://youtube.com/GamefightersPresents és a tagfelvétel is ami még érvényben van. 4-10 percig tartó bemutatót kell csinálni és beküldeni az előbb említett csatornára. 

Tagok (youtube nevük):

dmnemo

thekrisztian45

velemenykifejto0218

PreysVideos

Szerző: Prey

Szólj hozzá!

Címkék: rozinéni

Rólunk

2012.01.28. 13:38

Gamefighters
|Rólunk|

 

Ez a kis csapat 2011.10.02.-én alakult, de mind videós múltnak örülhetünk :) A blog tömérdek hülyeségről de elsősorban játékbemutatásról szól.

 

Prey

  

 

Hello! a nevem Prey igaziból Dávid. Ha játszani támad kedvem kicsit TF2 L4D2 vagy Combat Arms de sok más játékal is szoktam ám játszani. Filmből sokat szeretek de a nagy kedvenceim Karib-tenger kalózai, Harry Potter, Star Wars és az Avatar nagyon bejött nekem. Már egy jó ideje űzöm a videózást és nem is tervezem hogy mostanában abba hagyom vagy eltűnök. Ja és el ne felejtsem nem ám csak a Gamefightersnél van egy hivatalos tagságom hanem a HUNGamingTeam nál is (a youtube-on keressétek). Nos azt hiszem mindent el mondtam. Szép napot!

 

                         Crash(Krisztián)              

           

                                                Blogra.png

Hali ! A nevem Crash, az igazi nevem Krisztián és 2010.04.24-én kezdtem az "ipart".Először egy Minecraft sorozatom volt azt nem folytattam utána jött egy nagy sikert arató GTA San Andreas végigjátszás (<= itt az első rész).Ez a videó a régi csatornámon már 2.000 feletti nézettségnek örülhetett amíg nem töröltem a csatornát.

Ha Unatkozom akkor Minecraft, GTA San Andreas és a multija, meg néha Terraria.

Nagyjából ennyi lenne végezetül kiraknám a csatornámat.Viszláááááááát :D

Viszlát

2012.01.22. 16:40

Sziasztok! Bejelentem, hogy elhagyom a gamefighters blogot. Hogy mi az oka? Nos ez az egész csapat komolytalan. Igyekszem reklámozni a blogot, rovatokat indítok, de Prey vagy egy hónapja nem is foglalkozik a bloggal. Hogy mit javasolok, Prey? Szerintem vegyed föl Krisztiánt meg Véleménykifejtőt a csapatba, és hárman folytassátok a blogot. :)

Viszont a bemutatókat nem hagyom abba, engem megtaláltok a blogomon: pcveteran.blog.hu

Jelentkeztem a Perfect Insanity csapatba, ha fölvesznek nekik csinálok bemutatókat, ha nem, saját sorozatba kezdek. Az Én Zeném rovat is folytatódik a blogomon. Hát, viszlát Gamefighters...

PCVeterán

Helyzet

2012.01.17. 15:22

Sziasztok, biztosan észrevettétek, hogy mostanában nem valami aktív az oldal. De nekem van mentségem :D mégpedig a felvételi, amit ezen a hétvégén írok (illetve egy másikat is jövő héten) de utána semmi sem állíthat meg

Prey pedig gondolom vásárolt egy csomag leszarom tablettát XD

 

Gamefighters rádió

2012.01.08. 11:48

Sziasztok! Képzeljétek már van rádiónk! :) A livestreamről fogom üzemeltetni néha, kép nem nagyon lesz, viszont sok-sok zenére számíthattok! Most is fogom üzemeltetni kb. egy óráig, ha a G.F. rádió menüpontra kattintotok, hallgathatjátok! ;)

Edit: Az első adásnak vége még ma lesz egy adás 15:30 kor! Hallgassatok minket! :)

Edit2.0 : Elnézést eddig nem működött a menüpont de most már megy.


"Az én zeném" - Killah

2012.01.06. 18:58

Killah egy kicsit zűrös, bolond ember. :D
Blogján vezeti játékbemutató sorozatát illetve az EBSZL (Elmebetegek Szabadlábon) című Garry's mod videóit. De vajon a zenével hogy áll?

Killah ökörségei

 

Vágjunk is bele!

Phineas és Slash?!

2012.01.05. 18:05

Sziasztok! Tudjátok most összezavarodtam. Hogy lehet az, hogy egy gagyi sorozatnak a Disney csatornán ilyen jó zenéje van. Bizony a Phineas és Ferbről beszélek egy zene, amiben Slash(!) gitározik. Az igen.

 

Pozitívumok:

-Egy részletes videó, úgy érzem mindent meg tudtam amit a játékról tudni akarok.

-Nem húztad az időt felesleges szó cséplésekkel.

-Jó a zene amit alá vágtál.

-Nem tudtam unatkozni miközben néztem a videót.

-Jó játékot választottál, nem egy ismert játék viszont ahogy meg tudtam egész jó.

Negatívumok:

-Kicsit halk voltál. erre majd máskor figyelj oda.

-A fekete képernyő sajnos sokszor be köszönt ezzel is próbálj valamit kezdeni.

-Ha bár a zene jó volt ilyen hosszú videónál 1 zene megunható. válogass ilyen hossznál kettőt vagy többet

Összegezve:

Volt benne pár hiba de koránt sem annyi mint amennyi pozitívum. A leginkább a fekete képernyőre figyelj oda, de ha ezeket kijavítod jó helyed lesz itt a GF-ben.

"Az én zeném" - RockerLaLee

2011.12.25. 10:30

 

LaLeet azt hiszem nem kell bemutatnom. Videós, blogger, vízipipás és rocker(?).

Lalee's blog

 

Katt a továbbra és mindent megtudtok!

Boldog karácsonyt!

2011.12.24. 10:31

Prey nevében is Boldog Karácsonyt kívánok nektek! Köszönjük szépen mindenkinek!

"Az én zeném" rovat

2011.12.19. 21:58

Hali!

Új rovatot indítok, "Az én zeném" címmel. Hogy ez mit jelent?
Nos, különféle videósoktól, bloggerektől, stb. kérdezek pár zenével, bandákkal kapcsolatos kérdést, hogy megismerjük sok ember, más és más zenei érdeklődését. Igazából, szinte mindenkit beszeretnék vonni, akit  nézek, olvasok, csak hát ugye be kell osztani...

Valószínű jövő hétre várható az első írásos "interjú", már tudom is, hogy kitől.

 

James Pond 2: Codename Robocod

2011.12.19. 18:31

Végre elkészült a videóm a Rossz PC Juniorok Karácsonyi Játékára. Remélem tetszeni fog nektek!

Újra új dizájn!

2011.12.18. 15:32

Igen, tudom, tudom, már mondtam, hogy újabb dizájn nem lesz, mégis lett. Szerintem ez az eddigi legszebb. Kérlek ne legyetek lusták kommentelni, írjátok le, hogy milyen!

Intro a játékbarlangnak

2011.12.11. 16:31

A Játékbarlang nyereményjátékára csináltam ezt az intrót. Remélem tetszik!

Vetinek Preytől

2011.12.07. 16:15

 Nos. Mivel nem vagy fennt skype on itt írom faja az új minden a blogon de ha már sikerült a felirat helyett képet betenni akkor az  "egyebek" közé be írt linekeket is jó lenne olyanra csinálni :)

Szerző: Prey

1 komment

Új dizájn

2011.12.04. 19:12

A Gamefightersnek mostantól új dizájnja lesz! Szerintem így sokkal átláthatóbb, szebb a blog, majd még ez is csiszolódni fog. Most pedig a ti véleményeteket kérném:


 

Kis tájékoztatás

2011.12.03. 17:26

Már egy ideje nem volt poszt, úgyhogy foglaljuk össze mi lesz várható az én részemről:

- Először is egy videót fogok csinálni a RPCJr. Karácsonyi Játékokra. Nyerni nem akarok, de a részvétel is számít :). Egyenlőre még várok, hogy essen a hó...

- A blogon fogok javítgatni, lehet lesz új dizájn, de igazából nem nagyon értek ehhez az egészhez. Főleg a linkekkel van baj, mert nem tudom hogyan kell képet betenni írás helyett (aki tud, kérem segítsen)

- Illetve még annyi, hogy részemről egy ideig ritkulni fognak a posztok, videók, ugyanis hamarosan itt a felvételi, nekem meg mindenből tehetséggondozót kell írnom. :S

Szóval ennyi lenne, Prey-el nem tudom mi van, lehet, hogy meghalt, lehet hogy nem.

Sziasztok!

Ezúttal a próbaidős tagunk (igen, van ilyen is!) videóját tesszük ki, amit én, PCVeterán fogom kiértékelni. Előre is elnézést a Rossz PC Juniorosoktól, Theoéktól, hogy az ő módszerüket használom az értékelésre.

Bevallom, először erősen kételkedtem benned, de abszolút korrekt videót dobtál össze így elsőre. Persze hibák vannak, amik kijavításra várnak:

Hibák:
- Nem volt nagyon összeszedett a kommented. Máskor csinálj egy vázlatpapírt magadnak és az alapján próbáld elmondani a monológodat.
- Az elején volt az a sötét kép... azt máskor próbáld kijavítani, legközelebb ne legyen
- Próbálj kis életet vinni ebbe az egészbe, egy kis zene, néhány akciós kép a játékból, stb. Dobd fel valamivel!
 

A többi úgyahogy rendben volt, ezeket a hibákat próbáld kijavítani. Az irány megvan és várjuk a következő videódat, amit valószínűleg már Prey fog kielemezni. Csak így tovább!

Gamefighters

PCVeterán
 

süti beállítások módosítása