Puskázási módszereim

2011.10.27. 22:57

Ne kattintsatok a továbbra, mert mindenki okos, ügyes tanuló és tudjátok, hogy nem szabad puskázni. Úgy se fog senki a továbbra kattintani ;)

 Tovább>>

 

Először is szögezzünk le valamit. Én nem vagyok rossz tanuló, csaló stb. Nyolcadik osztályba járok, ötös tanuló vagyok. De aki azt mondja, hogy még sose puskázott, az hazudik! Az én módszerem: megtanulom a lényeget és kis "segítő puskákat" írok. Így szinte mindig ötös lesz. (Csak témazárónál)

Tehát a kedvenc módszereim:

1. Egyszerű módszer, kicsi fecni, ráírom a főbb dolgokat és megy a seggem alá a székre. Feltűnésmentesen kipuskázgatom amit kell és ha a tanár észrevesz, sutty összecsukom a lábam. Amikor mindent leírtam róla begyűröm a zsebembe.

2. A jó öreg kis fecni a kézbe. Abba a kezembe teszem a puskát, amelyikkel írok.

3. Zsepi! A legújabb módszerem. Beleírom a zsepibe a témát és amikor taknyos vagyok belefújok. Közben gyorsan lenézem a szöveget róla.

4. Puska a padon. Nem fűznék különösebb dolgot hozzá...

5. A legjobb! Felírod jó erősen krétával a táblára a puskát, majd szépen, komótosan letörlöd. Halványan látszik :) A tanár nem veszi észre.

 

Ezeket a puskázási módszereket csak saját felelősségre használd!

A bejegyzés trackback címe:

https://gamefighters.blog.hu/api/trackback/id/tr303335128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Je m'appelle Théo · http://www.theosblog.blog.hu 2011.10.28. 21:25:49

én annyit fűznék hozzá, hogy írd fel a bokádra ill vádlidra a puskát és vedd az öledbe a lábadat...:D

Đ3LTA · http://gamersbrotherhood.blog.hu/ 2011.10.30. 11:37:21

Ülj az ablak mellé,húzd el a függönyt majd rakd oda a lapot pont úgy ülj,hogy kicsit lásd a lapot és tatám ötös latin dogát írtam xD
Am kösz a tippeket a zsepiset én is nem rég találtam ki

TheBen 2011.12.23. 20:07:42

Az is jó, hogy irsz egy kis fecnit, be a sapkába.Nekem működött.
süti beállítások módosítása